Ny samarbeidsavtale!

Gode nyheter for klubb og deg som planlegger å ta lappen i år 🚗🛵

Vi har vært så heldig å få på plass en ny sponsor – til fordel for både klubb og medlemer!

Avtalen med Stavanger Sjåførskole AS gir medlemmene og deres familie gode priser samt klubben får inntekter basert på hvor mange som tar trafikkskole utdanning hos dem.

Så gøy! «Drible drive med Stavanger sjåførskole!» 😆

Trener 2008

Fordeler

Medlemmer og deres familie får følgende fordeler gjennom avtalen;

🏀 Trafikalt grunnkurs til 990 kr (normal 1 500 kr)
🏀 Gjennomføre TG med kompiser fra laget*
🏀 10 % rabatt på BIL (B) og MC lappen (A1, A2 eller A)

Som en kick-start på avtalen så tilbyr Stavanger Sjåførskole 4000,- i rabatt på bil-lappen ved oppstart på lappen innen årsslutt. (ikke inkl 10% rabatt)

*Det vil bli satt opp «klubb kvelder» med trafikalt grunnkurs over 3 kvelder, 1-2 ganger i året basert på hvor mange som melder sin interesse. Hvis ikke klubbkveldene passer kan man delta på ordinære TG kurs utenom klubb kvelder også.

Mørkedemonstrasjon og førstehjelp kommer utenom og avtales etter endt TG Kurs. Rabatten på lappen gjelder ikke gebyrer til Vegvesen og leie av bane.

🥰 Styret håper flest mulig tar i bruk avtalen – en win win for medlem og klubb !

Sponsoravtalen er aktiv nå, så hvis du ønsker å ta i bruk tilbudet så ta kontakt med skolen.

Påmelding

Påmelding skjer via email til; post@stavanger-sjåførskole.no evt ring 51 91 91 80. Husk å oppgi: Navn, fødselsnummer og telefonnummer, og si du er fra Stavanger Basketballklubb.

Om Stavanger Sjåførskole

Trafikkskolen er den eldste skolen i Stavanger med røtter tilbake til 1930- tallet. Skolen har siden 1970-tallet blitt drevet som en familiebedrift inntil 2023 da nye eiere ønsker å videreføre skolens stolte historikk.

Med sin lange historie i Stavangers bybilde så ønsker også skolen å være en del av lokalsamfunnet, skolen har derfor årlige tilstelninger som skaper tilhørighet og samhold.

Stavanger Sjåførskole består i dag av 8 flotte mennesker som brenner for trafikkskole faget, som forstår at hver elev er forskjellig. Tre av trafikklæreren har også videreutdanning som faglig leder, som er med å styrke skolens kompetanse og pedagogiske evne.

Praktiske spørsmål rundt avtalen tas med Stavanger Sjåførskole
til post@stavanger-sjåførskole.no eller ring 51 91 91 80