Tastahallen

Tastahallen er en kommunal fleridrettshall i Tasta bydel som eies og driftes av Stavanger Kommune. Hallen brukes av nærliggende barne- og ungdomskoler på dagtid. Klubben benytter hallen til trening på ettermiddager og kamp i helgene.

Om anlegget

Tastahallen ligger ved Tastavarden Ungdomsskole, rett bak Shell Randabergveien.

x

Det ligger busstasjon kort vei fra hallen, og noe begrenset mulighet for bil parkering i nærheten. Sykler kan parkeres rett utenfor hallen på egnet sted.

2024/25 sesongstart er 12.august og slutt 27.juni. Det vil ikke være mulig å trene eller spille kamper utenfor denne periode. Det er heller ikke mulig å forlenge sesongen utover denne perioden.

Stengt alle nasjonale helligdager 2024/25

Kontaktinformasjon til hallen; 488 68 294 og tastahallen@stavanger.kommune.no

Annet

Tilskuere går inn inngangen og opp trappen til høyre. Spillere går via garderoben ned gangen til venstre.

Poengtavle og retningspil oppbevares hos vaktmester. Det er ikke wifi tilgjenglig i hallen, men det er god mobildekning.

Det er mulig å benytte inngangsområdet til å drive kafè. Det finnes ca. 30 stoler og 10 border i hallen som kan benyttes til kafè og/eller tilskuerplass. Disse finnes i første etasje på andre siden av garderobene, under trappen opp til hallen.

Både selve idrettshallen og møterommet vis-a-vis garderobene i første etasje kan reserveres uten kostnad for idrettslag gjennom Aktiv Kommune.

Anbefaler å unngå stopp på Shell Randarbergveien. Selv av/på-stigning er forstyrrende for drift.

Tasta Svømmehall ligger i samme bygg, og er åpent for publikumsbading.