Lisens

Lisensen er en avgift til Norges Basketball Forbund (NBBF) sentralt,

Pengene som forbundet får inn fra lisensen går blant annet til å dekke kostnader for spillerutvikling, landslagene, klubbutvikling, trenerutvikling, nasjonale turneringer, og mye mer for videreutvikle og å holde hjulene i gang i norsk basket.

Lisensen er også en forsikringsordning som dekker eventuelle skader som oppstår i kamp og organisert trening gjennom klubb, region eller forbund i løpet av sesongen.

Du kan lese mer om lisensordningen på NBBFs egne sider. https://www.basket.no/serie-og-turnering/lisens/

Alle som deltar i seriespill må løse lisens fra den dagen man fyller 13 år. Lisensen er obligatorisk og må være betalt før kamp spilles. Lisensen fra sist sesong er gyldig frem til og med 1.oktober.

Lisens – fakturering og betaling

Lisensen faktureres normalt en gang om året og sendes til den eposten som er registrert i Min Idrett.

Medlemmer som har fylt 13 år mottar faktura i starten av sesongen altså i august/september. Lisensen må betales før første kamp, og spilleren har da gyldig lisens frem til 1.oktober neste sesong.

Medlemmer som fyller 13 år mottar fakturaen i starten av året altså i januar. Lisensen må betales før første kamp man spiller etter man har fyllt 13 år, og spilleren har da gyldig lisens frem til 1.oktober neste sesong som da er samme år.

Merk at lisensen betales direkte i Min Idrett